În compania noastră, înființată în 2009, desfășurăm în principal o piscicultură extinsivă, concentrându-ne pe producțiile naturale. Având în vedere acest lucru, randamentul natural al pisciculturii este de aproximativ șaizeci la sută. Utilizam proteine cu organisme predominant planctonice în timpul creșterii peștelui, pentru realizarea acestei produs, ne bazăm pe gunoiul de grajd organic din creșterea bovinelor locale. Randamentul natural oferit de animalele planctonice crescute cu conținutul de nutrienți al dejecțiilor bovine este suplimentat cu furaje.. În toate cazurile, furajele sunt furnizate din semințe produse sezonier, care pot fi: grâu, triticale, orz, porumb. Ne străduim din plin și considerăm că este misiunea noastră de a promova sustenabilitatea activităților piscicole prin intermediul pisciculturii remarcabile din punct de vedere ecologic pe care o cultivăm.
Dacă ne putem baza pe estimările oamenilor de știință, se așteaptă ca populația planetei noastre să ajungă la zece miliarde în doar un sfert de secol. Evidențierea și consolidarea rolului acvaculturii sunt esențiale pentru a preveni ca alimentația pe bază de proteine, cu conținut scăzut de grăsimi, să devină critică.
În acvacultură, care înlocuiește exploatarea peștilor din habitatul lor natural pentru hrană (exploatarea lor, deoarece nu există reaprovizionare,), peștii sunt produși în resursele de apă marină și de apă dulce. În plus față de piscicultura specială (marină sau mariculturală) crescută în mediul marin, producția de pește viu în apă dulce, iaz și stadii închise a devenit, de asemenea, semnificativă în ultima vreme.
Marele impact și unicitatea acvaculturii sunt remarcabile, mai ales datorită importanței sale economice și comerciale. Aceste sisteme controlate de acvacultură pot reduce semnificativ pescuitul excesiv, precum și practicile de pescuit nedurabile. În același timp, protecția și conservarea resurselor naturale iese în prim plan; Astfel, ca exemplu, menținerea umidității solului. În acest sistem tipic, strict controlat și supravegheat științific de creștere a cărnii de pește, peștii sunt îngrijiți și crescuți în scopul creșterii dimensiunii lor comercializabile și a randamentului maxim așteptat.